Working title: Begjær (2022)

Det å vokse opp som seksuelt frigjort kvinne i dag er fortsatt forvirrende. Jeg er kanskje såkalt seksuelt frigjort, men siden jeg er formet av en kapitalistisk objektifisering av kvinnen, så har jeg internalisert ønsket om å bli sett av et blikk som vil gjøre meg til et objekt. Hvordan kan vi forstå oss selv opp mot stereotypiene i de kollektive fortellingene vi blir fortalt? Jeg savner en dybde i de seksuelle rollene vi blir tildelt eller tilegner oss i samfunnet i dag. I dette forprosjektet vil vi grave i det som kan oppleves komplisert og komplekst og krevende og kleint.

Koreograf: Mariko Miyata-Jancey
Medskapende utøver: Sarah Louise Luckow
Kostyme designer: Ida-Marie Højris
Komponist: Marte Røyeng
Produsent: Atle Alund Pedersen

Støttet av Norsk Kulturråd